Forgyldt !

Fra Kim Moretto lyder denne dejlige historie:

– I går tog jeg endnu en tur i Simons put and take. Der var lige et hul i kalenderen på 5 timer, så det skulle udnyttes. Der var som sædvanligt masser af fisk i vandet, men overraskende nok ikke særlig mange mennesker. Jeg lagde ud med at gå en tur rundt om søen for lige at se, hvordan det så ud med fisk. Der var en ok aktivitet i overfladen, primært ude midt i søen. Så jeg riggede en gennemløber til og fik kastet en del kast på forskellige pladser uden så meget som at mærke en fisk.

 

– Jeg riggede bombardastang og powerbait til og fik fisk i første kast en fin regnbue på omkring 3 kg. I andet kast ligeledes fisk, men den smuttede under fighten. Så var koden vist knækket. Så jeg kastede ud igen, denne gang mærkede jeg intet, men lod baiten ligge ca. 3-4 meter fra bredden. Jeg skulle lige skifte farven på gennemløberen til samme farve som baiten, da jeg pludselig så der var aktivitet på bombarda flådet. Jeg fik givet modryk, og efter en kort og lidt kedelig fight kunne jeg lande en guldørred på 3,42 kg. Ny danmarksrekord, hvis den bliver godkendt på rekordudvalget på fredag den 10/1-2014 🙂 Så fiskeåret startede ret godt for mig, det kan kun blive værre 😉 Knæk og bræk derude, slutter Kim.

20140108-214451.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Forgyldt !

 1. Morten skriver:

  The Putkiller-King strikes again!! Du styrer det pes … tillykke, ven.

 2. kim moretto skriver:

  Ja tak. Jeg klager bestemt ikke. Jeg har virkelig haft held i sprøjten i den out sø. Jeg arrangerer en klub tur dertil i foråret 🙂

 3. Ole Møller skriver:

  Tillykke Kim. Det er da helt vildt med dig og dine rekordfisk.

 4. Ulrik skriver:

  Så kommer jeg sku med 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *