Farmen inviterer til marked

24. og 25. august deltager vi i et marked som afholdes ved Maglesø. Foreningen skal vises frem og vi tager en snak med de besøgende på Farmen, som afholder markedet. Kunne du tænke dig til at være med en af dagene, så sig endelig til. Vi stiller bl.a. med en bod, brochurer og laver fiskekonkurrence for børnene.

 

Pressemeddelelsen fra Farmen lyder således:

I weekenden d. 24. + 25. August 2013 i tidsrummet kl. 11 -16 inviterer Farmen ved Maglesø til marked for hele familien.

 

Arrangement afholdes i samarbejde med livstils-firmaerne La Gare og Vintage House og er en fortsættelse af en række markeder, som er blevet en tradition at afvikle i det skønne område ved Maglesø.

 

Denne gang er der en del flere stadeholdere og aktiviteter løbende over hele weekenden.

 

Udover muligheden for at gøre gode køb i livsstilsbutikken og hos et par andre lopper, vil der være et eksklusivt udvalg af lokale delikatesser, bla. chutney og marmelader fra Lones Køkken i Tølløse, honning fra Honningpigen, som også kan give dig en fortælling om sine krydrede honninger og sin spændende honningproduktion på Midtsjælland. Steffen og Rikke fra ”Den gamle Gård” i Ugerløse stiller vognen op med dejlige nyhøstede grøntsager.

 

Lørdag vil der være besøg af Niels Stærup, som er snapsebrygger. Niels har brygget snapse de sidste 40 år og han vil holde foredrag omsnapsens historie i de nordiske landeog om lægeplanterne, der bruges i produktionen. Niels har udgivet en bog om planterne. Man vil kunne købe smagsprøver på snapsene.

 

Som noget nyt kommer Jens Hansen fra ”Livsnyder og Bonderøv” og griller lam fra Farmens lammeproduktion. Der vil også være andet kød på grillen samt hjemmelavede boller. Det hele kan nydes på stedet!

 

Udover Jens´ grill er caféen åben og sælger som sædvanlig god hjemmelavet mad og kaffe og kage. Kaffen kan fås ”to go”, hvis man vil gå en tur i det vidunderlige område.

 

På Farmen vil man også kunne møde Jane fra Svinninge. Jane har firmaet Health &Freedom, som sælger fine produkter til kropspleje – alle med Aloe Vera – også produkter  til den sarte og krævende hud. Desuden har jane et stort udvalg af kosttilskud.

 

Endelig vil der både lørdag og søndag være mulighed for at opleve den erfarnehyrdeinstruktør Camilla Runchel, somkommerog laver hyrdeopvisningpåfårogfortællerlidtomhyrdearbejdet. Camilla Runchelharundervistihyrdningi mange år, konkurreretrundtomkringi Europa iflereårpåkvæg, ænderogfår med sine Australian Shepherds. Hyrdeopvisningenvilvære ca. kl. 13 bådelørdagogsøndag.”

 

Holbæk og Omegns Lystfiskerforening kommer begge dage og afholder en lille fiskekonkurrence i søen der er ved Farmen. Konkurrencen er kun for børn under 18 år. Den der fanger den største gedde vinder en fiskestang. Der er også en præmie, hvis man fanger en speciel fisk. Imens kan de voksne få en lille snak om, hvem vi er og hvad vi laver.

 

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Farmen inviterer til marked

  1. Morten skriver:

    Oplagt til en lille familietur:-)

  2. Pingback: Ked dig ikke i weekenden! | Holbæk og Omegns Lystfiskerforening

  3. hernikolsen skriver:

    Ja!!! kom forbi…. Der er fint besøg af en europamester i let line 🙂 Ikke hver dag det sker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *