Den nye bestyrelse sammen for første gang

I torsdags trådte den nye bestyrelse sammen for første gang. Bestyrelsen blev ved generalforsamlingen udvidet med 2 bestyrelsesmedlemmer, og hele tre nye hoveder. Se hele bestyrelsen her. Der var en rigtig god stemning på mødet!

Her følger et rids af, hvad vi diskuterede:

 • Åmosen – Jan Busk orienterede om arbejdet med at skaffe fiskeret på dele af Åmosen. Det er en løbende proces, hvor vi forsøger gradvist at få mere og mere vand. Se evt. mere her.
 • Tissø – Erhvervsfiskeren på Tissø er gået bort. Derfor har Brian og Jan været til møde med de andre interessenter omkring det fremtidige fiskeri på Tissø. Det umiddelbare resultat er, at det bliver lidt dyrere at fiske på Tissø for alle foreningerne. Vi følger og deltager i udviklingen omkring søen i de møder, der kommer det næste års tid.
 • Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg – sammenslutningen af foreninger har accepteret at vi får en 3 måneders prøveperiode – vi stræber efter maj, juni og juli. I den periode får vi 3 nøgler/3 login-numre til SU´s faciliteter, og vi kan så se, om vi bruger faciliteterne i en sådan grad, at der er behov for at bestyrelsen arbejder videre på evt. fuldbyrdet medlemskab. Mere info om det hele følger, når vi nærmer os.
 • Ture 2012 blev planlagt. Se alle ture her. Vil du selv gerne arrangere en foreningstur, kan du bare sige til.
 • Kommunikation – vi bestræber os på at blive endnu mere målrettede og tjekkede i både vores interne og eksterne kommunikation. Vi har bl.a. en målsætning om at komme i lokalpressen en del gange igen i år.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Den nye bestyrelse sammen for første gang

 1. Jes Hansen skriver:

  Jeg ved ikke om det er en god ide at lægge noget af vores prøve periode hos SU i Juli ? Det er der de fleste har ferie og skal bruge tiden med familien.
  Kan det ikke blive Maj – Juni – August i stedet ?

 2. Jan Busk skriver:

  Mit tlfnr. 20137420. mail busksnigeren@gmail.com. add Elmegårdsparken 10a. 4450 Jyderup.

  Er det godt nok.
  Mvh Jan Busk

 3. Jan Busk skriver:

  For det første så jeg ingen grund til at tage billeder af åen , hvis der ikke var opbagning for et ålag, det næste var så at få ret til at fiske i åen, ja i det hele taget få tilladelse til at færdes på åen breden, det er så ved at være på plads med de første 6 lodsejere, og så kommer der også billeder af de åstykker vi må fiske på. Håber det var svar nok. Og skal vi så komme i gang med et godt fiske år. knæk & Bræk

  Med Venligst Hilsen
  Jan Busk

 4. Arne Ibsen skriver:

  lyder som en fornuftig begyndelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *