Den milde vinter giver pote på Stevns

Den milde vinter giver virkelig pote for havørredfiskerne ved Stevns for tiden. Følg fx. med på Stevnsfisker.dk hvor der dagligt ligges flotte fangster ind. Det er oftest grove overspringere, der nettes. De farvede fisk, der har været oppe og gyde vil snart falde ud af åerne, men de er ikke meget værd rent kulinarisk. Tynde og afkræftede. Vent et par måneder eller tre med at tage dem med hjem. Så har de noget smag igen.

Ulrik var taget til Stevns med 2 kollegaer – super vejr og flot område, men fisk var der dog ikke mange af. I morgenskumringen var der en over mål på vej med ind, men et flot spring oppe over vand og ikke længere på krogen:-( Ulrik mærkede yderligere et par små “kys”, Alex havde et par hug (Bund og fisk) og Thomas fik 2 hug meget tæt på sig selv og den på billedet, flotte blanke som dog manglede et par cm i at holde målet.

Selv var jeres webmaster til Stevns forleden, og måtte konstatere at der var mange der havde juleferie. Efter at have vadefisket forgæves over et stræk på 2-3 kilometer, var det dette syn, der mødte mig ude for p-pladsen:

8 fiskere på 300 meter. En forbipasserende med hund stoppede mig og spurgte om “der dog ikke var større chance hvis de mange fiskere ikke stod så tæt …” Jeg forklarede hende at folk nogle gange er magelige, og opfører sig som fisk: i stimer.

Lad os håbe at den milde vinter er godt for havørrederne og deres yngel. Der var i øvrigt godt med kutlinger i vandet. Og er der mad, er der havørreder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Den milde vinter giver pote på Stevns

  1. Ole Møller skriver:

    Og om et par dage åbnes der på svenskerkysten 🙂 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *