En oplevelse for livet

Skarresø er ideel til at fiske sammen med ungerne i, så Rasmus tog sin niece med ud:

“Jeg tog min Niece på 8 år med ud på skarre sø, for at se om vi ikke skulle kunne fange en stor fed fisk.  Og det lykkedes!

Vi prøvede lidt med wobler, og lidt med jig. ” Det er det nemmeste for en lille pige ” forklarede jeg hende – på nær prop og orm, men det tager vi en anden gang når der er mere gang i aborrene.  Men hun havde ingen held med wobler eller jig, og så blev vi enig om at “onkel” ville forsøge at fange en gedde med lidt seriøst spin fiskeri.  Og det lykkedes og jeg krogede en gedde på ca 2kg.  Og for at hun fik noget ud af oplevelsen, så fik hun fiskestangen, og så skulle hun så bare hale ind på hjulet….. men men men. Da den slog i vandoverfladen gik hun aldeles i panik, og var ved at smide stangen i vandet, men med lidt peptalk, fik jeg hende til at holde godt fast i stangen og så ellers bare hale ind. Det endte med hyperventilering, og med rystende nerver fik hun den hen til båden, med ordene ” jeg kan ikke” jeg kan ik”  (prust prust) men det lykkedes at få den op i nettet og ind i båden.  Og da den kom op i båden, og den sprællede, havde hun nær tisset i bukserne og hun var lige ved at hoppe i vandet. Men igen med lidt peptalk så faldt hun lidt ned og, og så fik fisken lige et gok i nødden med ryggen at kniven, og så var den aflivet. Hun syntes godt nok den var grim og ulækker, og hun ville fangalme ikke røre ved den. Så jeg kunne ikke tage et ordentligt sejrsbillede,   men fik hende til at holde den i nettet og fik taget dette billede af hende. Den blev så filetteret hjemme, og serveret sammen med hornfisk, som vi havde fanget dagen før. En pavestolt pige blev afleveret til mor og far…..”

Stor pige - stor oplevelse 🙂

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

5 Responses to En oplevelse for livet

 1. Jan Busk skriver:

  Hun er sandlig en dygtig fisker, det må da også være lækkert med en onkel, der gider lære en at fiske, håber pusten er kommet tilbage.

 2. Kim Moretto skriver:

  Fantastisk, godt gået, flere historier som denne tak!! 🙂

 3. Ole Møller skriver:

  Rigtig god historie. Lad os få nogle flere niecer og onkler af den slags.

 4. Lars Juel Hansen skriver:

  Fedt historie:-)
  Dejligt at se børn der hygger sig med fiskeri sammen med den ældre generation:-)
  Tight lines
  Lars Juel Hansen

 5. Morten - webmaster skriver:

  Rasmus, du er for cool – og niecen endnu mere. Tak for linjerne og billedet. Skarresøen er simpelthen ideel til fiskeri fra båd med børn. Fiskeriet starter jo faktisk lige dér, hvor man sætter årerne i for at begynde at ro!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *