Bestyrelsesmødet tirsdag

Igår var der bestyrelsesmøde. I korte træk er her, hvad der skete:

Jan berettede om projekt på vej i Åmose å. Vi har et projekt med genopretning af et stræk på 1200 meter som kommune, lodsejere og vi er interesseret i. Vi håber, det lykkedes. Mere om det senere. Følg med på siden.

Morten berettede om hjemmesiden. Besøgsantallet stiger stadig støt. Derudover fortalte Morten at vi har haft kontakt til Rune Hylby og Gordon Henriksen, da vi mener, vi har gode kontakter, der kan bruges med henblik på at få interesser i Holbæk med i samarbejdet om projektet

Henning fortalte, at vi nu er 122 stykker i foreningen, hvilket er ny rekord. Henning stopper – efter mange års tro tjeneste! – som kasserer på generalforsamlingen, som i øvrigt er d. 28. januar kl. 19. Sæt kryds i kalenderen. 

Brian fortalte, at til foråret SKAL der laves et træk til skarresø-jollen, således at den bliver nemmere at trække ind/bruge. Tissø kører fint. Moserne kører fint, men vi mangler lidt rapporter fra dem, der fisker dér.

Ole fortalte, at en ny bestyrelse skal se dagens lys i 2014, da der bl.a. skal ny kasserer på. Derudover håber vi på at kunne opmande bestyrelsen med én Junior-ansvarlig. Henrik takker af i bestyrelsen, da han har mange andre ting at se til.

Indbrud i Hytten:
Vi efterlader intet af værdi. Vi overvejer at sætte noget net op foran udvalgte døre. Og så må vi tage det derfra. Vi blænder døren af, som de kom ind af sidste gang.

Hytten generelt:
Ole arbejder videre med at få lavet et Støberum. Vi mangler stadig en god plæneklipper.

Klubaftener vinteren over: vi laver 10-12 arrangementer vinteren over, således at I ikke bliver helt rustne:-) Blandt andet nogle fluebindingsaftener, nogle foredrag, nogle udstyrs-aftener. Nogle af tingene er allerede i kalenderen – andre kommer snart: HOLD ØJE MED KALENDEREN!

Forårsture:

Til næste bestyrelsesmøde i januar bliver der lagt en plan for forårets aktiviteter og ture. Men allerede nu kan vi afsløre at der kommer en Skåne eller Bornholmstur (Ole), en Nekselø-tur (Henrik), Lystfiskeriets dag, som i år bliver afholdt ved Munkholmbroen, osv osv: glæd jer!! 

Mødet blev hævet kl 22, og formanden behørigt banket.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *