Referat af Generalforsamling d. 8/2-2016

God aften de damer og herrer, her følger et noget forsinket referat af generalforsamlingen, hvis der er nogen tilføjelser, så skriv dem evt. i en mail til mig. eller i kommentar feltet til opslaget.

Mvh. Emil.

 

Holbæk og omegns sportsfiskerforening.

Referat af Generalforsamling d. 8/2-2016

1. Valg af dirigent: Jørgen Valgt.
2. Valg af Stemmetællere: Dennis & Jonas Valgt.
3. Formandens beretning:
Brian fortalte om sit første år som formand, det blev et år med mange udfordringer, til at starte med havde han ikke fortalt sin kone det, men han tog imod posten og udfordringerne alligevel, og hun blev god igen.
2015 har været et år med lidt for mange jern i ilden i foreningen, de vil blive skåret en smule ned i løbet af 2016.

 

 • Skarresøjollen: ligger hos Brian, den blev “lånt” 3 gange af ikke medlemmer. Jollen er nu ødelagt den var i øvrigt kun blevet brugt 3 gange.

 

 • Fjordjollen: blev brugt 9 gange i år 2015, den blev dog desværre ikke passet ordentligt og vil derfor komme på trailer i 2016 til fri afbenyttelse på et senere besluttet sted.

 

 • Moserne: 1 tur til Brian til den ene – den anden har været benyttet en smule mere, dog uden de store fangster.

 

 • Tissø: Stadig en del store Gedder, fine Sandarter og Aborrer, sammenslutningen har købten brugt båd, en 15 fods jolle med dam, med beslag til motor/elmotor og der er desuden ønsker om en mere i samme stil.

 

 • Åen: Ole møller stopper i ågruppen som planlægger. Finn overtager denne rolle, bla. med oprettelse af Grusbanden. Der blev i efteråret arrangeret en Åkonkurrence hvor der desværre ikke var nogen deltagere.

 

 • Hytten: vi har i 2015 fået tildelt 2 nye rum, det ene er desværre inddraget igen. Der står stadig 2 senge i det beholdte rum de er tiltænkt en lur efter tur en i fjorden, det er stadig ikke tilladt at overnatte.

 

 • Klubaftener: Blev ændret til onsdag i stedet for torsdag – første i onsdag i hver måned -Dog ikke den store tilslutning til disse, max. 5 mennesker tilstede til den mest besøgte aften.

 

 • Tur til Svend Åges lystfisker museum er planlagt i løbe af foråret. (d.2/3-2016 i skrivende stund)

 

 • Afholdte arrangementer i 2015: Aftensalg i Holbæk – Fladfiske festival på Tuse Næs – Lystfiskeriets dag i Vanløse fiskesø, sidste nævnte ikke den store success.

Til sidst skal lyde et stort Tak til bestyrelsen og de frivilige kræfter der holder styr på alle vores faciliteter.

 

Brian fortæller omkring de nye tiltag i forbundet – ikke alt sammen lige positivt. – Forbundet foreslår at det skal koste det samme at være individuelt medlem som medlem igennem en forening.

 

4.  Kasseren aflægger regnskab: Overvejende positivt – Overskud på 2697,- for 2015.

5.  Behandling af indkomne forslag – Ingen indkomne forslag – Springes over.

6.  Fastsættelse af Kontingent – Forslag på at fastholde nuværende kontingent – Fastsættelse af Pensionist kontingent til at være det samme som Senior kontingentet – Der stemmes om at Pensionist kontingentet          bliver det samme som senior altså 600kr. – Dette er vedtaget med 10 stemmer for.

 

7.  Valg af Bestyrelse: på valg er – 

 • Kasserer Jesper Stenholm – Modtager Genvalg – Genvalgt

 

 • Bestyrelses medlem Morten Jacobsen – Modtager ikke genvalg

 

 • Bestyrelses medlem Lars Bertelsen – Modtager ikke genvalg

 

 • Bestyrelses medlem Heidi Spjellerup Nielsen – Modtager – Genvalg

 

 • Revisor Henning Hoff Nielsen – Modtager Genvalg – Genvalgt

 

 •  Revisor suppleant Dennis Hansen – Modtager Genvalg – Genvalgt-

 

 • Henrik foreslås af bestyrelsen til at indgå i bestyrelsen – Henrik indgår i bestyrelsen Valgt enstemmigt.

8. Evt:

Brian: Vi står i et dilemma omkring hvad vores medlemmer bruger klubben til.
Der høres ikke det store fra vores medlemmer – fjordjollen er ikke blevet brugt det store -Den Lille sø har slet ikke været besøgt i 2015 – Den Store bliver brugt mere(Primært af karpefiskere) – Hvad kan vi gøre for at få vores medlemmer til at blive mere synlige brugen af vores faciliteter?

Jesper: Hvordan får vi flere med på vores ture – Skal det fastsættes allerede nu – Fluekaste kursus – Kystfiske kursus – Ture i fjorden – Hvad gør vi?
Evt. fisketure på Havnen / Marinaen – NVPRO Arrangementer i samarbejde med dem, synliggørelse at foreningen i forhold til nye / eksisterende medlemmer.

Finn: Fortæller omkring åen og de forskellige grupper i denne, Holbæk kommune endelig Medlem af Fishing Zealand – Nye projekter i forbindelse med Grusbanden Sjælland og Fishing Zealand – Hvad kan vi byde ind med og evt. tilbyde?
Udformning af liste over medlemmer der er villige til at hjælpe til div. aktiviteter i åen – Oprettes på Facebook og Hjemmesiden – Evt. vil den blive sendt direkte til vores medlemmer.

Emil: Evt. arrangementer og ture i samarbejdet med Pro Outdoor, Ture på øresund el. lign.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *