Pressemeddelelse: Fiskehytte til fiskeforening

Holbæk og Omegns Lystfiskerforening åbner nu dørene, til en fiskehytte på Wegnersminde for foreningens medlemmer. En aftale er kommet i stand med Holbæk kommune, som lejer hytten ud til foreningen.

–  Vi er meget glade og stolte over, at det nu er muligt for foreningens stigende antal medlemmer, at kunne mødes i denne fiskehytte. Den ligger jo helt perfekt placeret – tæt på byen og alligevel ikke langt fra Isefjordens mange skrubber og havørreder, fortæller en stolt formand for foreningen Ole Møller

Foreningen har allerede fået nøglerne, og skal nu i den kommende tid svinge en pensel. Der er mange planer med hytten, f.eks. opstart af en egentlig juniorafdeling.

–  Med tag over hovedet og en fast adresse, kan vi endelig tilbyde foreningens yngre medlemmer et sted at være, hvor vi kan snakke om kroge, ture og fangster. Og vi har også planer om at lave kastekurser og træningsdage, for eksempel i hvordan man binder en god flue, siger Ole Møller.

Foreningen har et tæt samarbejde med grejshoppen Lystfiskeren i Holbæk, som hjælper med at betale foreningens lejeudgifter for hytten. Samarbejdet mellem foreningen og Lystfiskeren bliver mere og mere tæt.

–  Jeg vælger at støtte op med et sponsorat til fiskehytten, fordi foreningen er seriøs, og gerne vil dele lystfiskeriets glæder med mange andre, fortæller Thomas Bastlund, som er indehaver af Lystfiskeren. Han fortsætter: – Jeg glæder mig på foreningens vegne, men også for Holbæk er det stort. En sådan fiskehytte er dét, der skal til for at samle børn og voksne om en god og sund hobby, ude i naturen og med masser af frisk luft.

Lokalet er tomt lige nu, og trænger altså også til en klat maling. Men allerede nu har flere medlemmer i foreningen fået gaver til huset. Der er stor gejst og opbakning i og omkring foreningens arbejde.

Spørgsmål vedrørende hytten og foreningen generelt kan rettes til:

Formand Ole Møller 30648687

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *