Mere fiskevand på vej….

Lige nu undersøger Arne om det kunne være interessant for os medlemmer at blive en del af Sjællandske Sports- og Lystfiskerforeningers Samarbejdsudvalg – i daglig tale SU.

Som det fremgår af deres hjemmeside består SU af et hav af sjællandske sports og lystfiskerforeninger – med et medlemstal på ca. 3000 personer. De har 6 saltvandsstationer og 8 ferskvandsstationer, der er udstyret med både, som vi kan benytte, når vi har booket os ind.

Derudover råder SU også over en trailerbåd med 4 taktsmotor som står i sorø, plus en række af fisketilladelser ved diverse kanaler og å løb på Sjælland og i Jylland. Lammefjordskanalerne og Tryggevælde å og Skjern å hører til blandt disse vande. Som betingelse for at vi kan blive optaget i SU, skal vi kunne stille med en gren af vores afdeling/forening, som har minimum 15 medlemmer. Disse personer skal så hver især betale 110kr for medlemsskab af ordningen. Derudover skal der indkøbes nogle bundpropper af en værdig på 60kr pr stk. til saltvandsbådene. Tillige med det, så kan hvert medlem købe en – personlig – stationsnøgle til 60kr. Besøg SU´s hjemmeside.

Hvad synes du? Kunne det være spændende? – skriv en kommentar nedenfor i kommentarfeltet…

Dette indlæg blev udgivet i Klub nyt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *