Skriv til webmaster

Skriv til Jan på holfisk@gmail.com

Hvis du har været ude og fiske, og har haft en god oplevelse, så vil vi alle gerne høre lidt om det. Hvis du bare en eller to gange i løbet af en sæson, for eksempel sender en lille fangstrapport gerne med et billede eller lignende, så er der rigeligt med stof til forsiden af holbaekfisk.dk året igennem. Ofte er 5-7 linjer nok – mere er selvfølgelig velkomment!

Dét betyder også, at dine fangstmeldinger og (gerne) billeder bruges til at lave en god omtale for foreningen blandt lystfiskere. Så husk kamera, og husk at tænke på din forening, dine fiskevenner ogdin webmaster, når du har været ude og opleve noget ved vandet.

Holbaekfiskfisk.dk er vores allesammens side. Skriv til holfisk@gmail.com

Er du ikke meget for at skrive, kan du nøjes med at sende et par stikord, så skal jeg nok fylde lidt ord på, så det bliver til et hélt indlæg. Du må også gerne ringe til mig, og fortælle om din oplevelse – så brygger jeg linjerne. Min telefon er 6173 2047

En hjemmeside er kun lige nøjagtig Så spændende, som vi medlemmer gør den til.

6 Responses to Skriv til webmaster

1. Dorthe Thygesen

Hej.
    Lige til orientering: Fiskeri i vor mose Lillevang ved Gl Tølløse er ændret. Det er nu tilladt til 1. okt efter aftale med Ole og Brian.
    I øvrigt en meget fin hjemmeside I har fået – spændende at gå ind på selv om jeg ikke selv fisker.
    mvh Dorthe K Thygesen Tølløsegården

2. Jes Hansen

Hej. Hvordan går det med den tur til Åmose å her i oktober der kun mangler en dato ? Er den aflyst ?
    Mvh. Jes

3. Gert Nielsen

HEJ Hvem er Ole, som står for tilmelding til kysttur Sverige og ved du omde er flere pladser? Mvh Gert

• Morten - webmaster

Hej Gert.
      Ole er foreningens formand. Du må lige give ham et kald ang tur til Sverige, for jeg er ikke helt sikker på hvilken af de to ture til Sverige, du mener. Hans telefonnummer er 30648687.

4. Kære Holbaekfisk.dk

Jeg så jeres flotte billeder på Instagram og her på hjemmesiden. Vi skriver en del om lystfiskeri:
    Er det muligt vi kunne bruge nogle af jeres billeder? Det kunne være så fint med sådan en stor gedde på sitet 🙂
    Uzi Frank / VisitDenmark

5. kurt johansen

Skarresø,
    3 fiskezoner ?

Kort udbedes gerne pr. mail.