Ny Formand

Jeg takker for valget som klubbens formand, Det bliver noget af en opgave at skulle løfte den efter Brian, han har lovet at han vil være klubbens Næstformand, og hjælpe hvor det kniber så det bliver en blød overgang. Det var bestyrelsen der indstillet mig, så der er også en stor hjælp at hente.

Jeg/vi har allerede gang i flere projekter. Nye klublokaler i Hagested lækker lokaler ligeledes er jeg/vi ved at se om båden ikke kan få en fast plads ved lammefjordskanalen bådelaug. jeg og andre ønsker at båden ligger fast et sted, så det er nemmer at komme til også hvis man ikke har en bil med træk bådelaug  har det med på deres generalforsamling i Maj 2017.

Og til dem der ikke kender mig hedder jeg Jan Busk, jeg er jeg 54 år, har en kæreste Connie som også er medlem, en hund der heder Molly hende vil i også møde, jeg meldte mig ind i 2010 og har lige være ude et par år, var lige blevet lidt træt er er frish igen.

Jeg var klubbens Å mand og i bestyrelse. elsker at arbejde med miljøet omkring åen at gøre en forskel, jeg sad også i kommunens å vandløbs gruppe som varetager vandsyn af kommunens åer og vandløb, det er spændene.

Det et mål for mig at gøre en forskel for klubben, så jeg ser frem til ideer og en hjælpende hånd for at det skal lykkes

Ser frem til Klubaftener og turene med jer. I er altid velkommen til at ringe eller skrive på. Tlf. 6173 2047 eller mail. holfisk@gmail.com

 

Kh Jan

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *