Den, der gemmer til natten…

I går eftermiddags tog jeg, webmaster-Morten, en af mine gamle sjukker Allan (prospect) med til en favoritplads. Målet var at finde multerne om dagen og havørrederne om aftenen. Vi skulle ikke blive skuffet.

Vel ankommet til pladsen, vendte de første multer helt ind under land, 2 meter fra kysten. De næste tre timer gik med at forsøge at lokke dem til hug med både flue og brød/flåd, men de var komplet umulige. Allan havde et seriøst hug, uden fast fisk. Hundreder af store flotte multer mellem 2 og 4 kilo lavede pjat-røv med os igennem 3 timer. Lige dele frustration og fascination 😉

Ud på aftenen fandt vi til et rev. Den første lille havørred huggede hurtigt, men slap. Vi skiftede plads, og så kom der ellers fart over feltet. Undertegnede fik to fisk på 45 cm – perfekte til grillen. Min makker blev døbt med en fin havørred lidt under mål. Det hele foregik i skumringen og i sommernatten, hvor den drivende strøm, talstærke slående fisk og næsten ingen vind skabte den perfekte kulisse. Een kæmpe havørred på den rigtige side af de 5 kilo pløjede lige igennem revet med tre imponerende eksplosioner i overfladen. Ellers blot fisk lidt over og lidt under målet. Feeed dag og nat. Vi stoppede kl 1.

På hjem vejen blev vi fulgt til dørs af en flok kvier ud over en eng – man skal passe på, de var dælme nærgående og faktisk i fuld firspring efter os!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

One Response to Den, der gemmer til natten…

  1. Kim Moretto skriver:

    Godt gået 🙂 Angående køerne, har jeg altid hørt at de er glade for ligesindede, har dog aldrig selv oplevet det 🙂 Ha en dejlig dag. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *