Flere fangster

Varny og Henning havde nogle goder timer i klubbens båd, onsdag den 2 maj i det pragtfulde solskinsvejr. Båden blev sat i vandet i Ejby havn – derfra sejlede de op til Vellerup vig. Her ville de fiske fra pynten på højre side over en muslingebanke. Men der var et langt garn der gik næsten til land. Derfor sejlede de ned mod Munkholmbroen med stængerne ude.

“Vi fangede blot 4 hornfisk, men vi nød turen”, fortæller Henning.


Rasmus og hans kammerat var ude og fiske i Køge området, hvor 11 havørreder måtte ind og vende efter at have hugget på en ny spinner.

 

 

 

Henrik var på Ordrup og fik et par havørreder, største på 3,5.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Flere fangster

 1. henrik Olsen skriver:

  Det var en rigtig god dag ved Ordrup hvor det blev til ny PR havørred. Vinden stod lige ind i fjæset (let til frisk), men ellers rigtigt dejligt vejr. Startede 06.15 , der er var rigtig mange hornfisk der flugte blinket helt ind til stangspidsen. Der skete ikke det store de første 2 timer, men pludselig hugger en HØ på 42 cm elt ude i kastet, desværre er den kroget ret uheldigt (halvt i den ene øje) ellers havde den fået lov til at leve vidre.
  En time senere får jeg et kraftigt hug også helt ude i kastet, kan med det samme mærke det er en fin fisk, det giver en god fight på min lette 8″ stang.
  3,5 kg lidt tynd, men løse skæl og i rigtig god kondi.
  Begge fanget på blink
  En dejlig dag på Ordrup, hvis der nogen der vil med derud en dag så sig endelig til.

 2. ole møller skriver:

  Det var da en god oplevelse Henrik. Tillykke med din PR. Håber at se dig på klubbens kystture.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *